Skip to main content

IQVIA Belux is altijd op zoek naar talent voor het Omni Care Consult team

Postuler
Localisation: Berchem, Flandre Full time R1371749

Job description

Kom werken bij de IQVIA familie in het Omni Care Consult team. Een toonaangevend bedrijf dat zich specifiek richt op de zorgsector.

We zijn op zoek naar getalenteerde Business Analysts en Consultants die samen met ons projecten bij zorgverstrekkers willen realiseren en nauw willen samenwerken met onze klanten.

Bij het Omni Care Consult team krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf dat volop in groei is. We bieden je een uitdagende en veelzijdige functie waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je zult werken in ons kantoor in Berchem, maar ook op locatie bij de klant, waardoor je een diverse en boeiende werkomgeving zult ervaren.

Naast een competitief salaris dat is afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten, bieden we ook aantrekkelijke extralegale voordelen. We geloven in het belonen van onze medewerkers voor hun inzet en bijdrage aan ons succes.

Je zult deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team van collega's die gemotiveerd streven naar topkwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We hechten veel waarde aan een positieve werksfeer waarin authentieke werkvreugde en teamwork centraal staan.

Als je klaar bent om je carrière naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een groeiend bedrijf met een passie voor de zorgsector, dan is deze functie bij IQVIA en het Omni Care Consult team iets voor jou.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons succesverhaal!

IQVIA is a leading global provider of advanced analytics, technology solutions and clinical research services to the life sciences industry. We believe in pushing the boundaries of human science and data science to make the biggest impact possible – to help our customers create a healthier world. Learn more at https://jobs.iqvia.com

Postuler

Rejoignez le réseau des talents d'IQVIA

Inscrivez-vous dès aujourd’hui et nous vous informerons lorsque des postes correspondant à vos intérêts professionnels seront disponibles. Rejoignez notre réseau

Top of page