Skip to main content

Veri İşleme Uzmanı

Postuler
Localisation: Istanbul, İstanbul Full time R1405340

Job description

IQVIA, sağlık sektöründe lider konumu ile Bilgi & Teknoloji hizmeti sağlayan ve aynı zamanda Klinik Araştırma alanında dünyada 100 ülkenin üzerinde faaliyet gösteren uluslararası bir firmadır. Dünya çapında 100’den fazla ülkede, 90.000’den fazla kişiden oluşan dev bir ekiple, sağlık sektöründe faaliyet gösteren iş ortaklarının klinik, bilimsel ve ticari hedeflerine ulaşması için çalışmaktadır.

IQVIA Türkiye organizasyonunun Avrupa Yakası'nda (Maslak) bulunan Üretim departmanı için ‘Veri İşleme Uzmanı' arayışımız bulunmaktadır.

·       Üniversite mezunu olan, (Üniversitelerin Biyoloji, Kimya, Hemşirelik, Eczacılık bölümlerini bitirmiş olmak veya daha önce eczanede çalışmış olmak tercih sebebidir.) 

·       İyi derece İngilizce bilen, (Yunanca bilmek tercih sebebidir.)

·       Ekip çalışmasına yatkın, kendini geliştirmek isteyen, zaman yönetimi yapabilen, analitik bakış açısına sahip.

·       Müşteri odaklı, yaratıcı, yeni çözümler üretebilen, etkin iletişim kurabilen.

·       Diksiyonu düzgün, iç/dış iş ortaklarımız ve müşterilerimizle etkin ve iyi ilişkiler yürütebilecek, şirketi en iyi şekilde temsil etme özelliklerine sahip.

·       Problem çözme konusunda yetenekli, sorumluluk almaya istekli, dinamik, iletişim yeteneği ve sosyal ilişkileri güçlü.

·       Excel, Word gibi Microsoft Ofis programlarını aktif olarak kullanabilen,

·       Hızlı klavye kullanabilen,

·       Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.

 İŞ TANIMI

·       Kağıt üzerindeki bilgileri elektronik ortama aktarmak veya elektronik ortamda gelen bilgileri firmamıza ait sistemleri kullanarak, standard veri tabanındaki bilgilerle karşılaştırıp eşleştirmelerini yapmak ve standardize etmek.

·       Telefon ile sağlık sektöründe hizmet veren kişilerden/firmalardan güncel bilgileri alarak bilgisayar girişlerini yapmak. Gerekirse konuşma anında veri tabanında bulunan diğer ürünlere ait bilgilerle gelen kayıt için alınan/öğrenilen bilgileri karşılaştırarak gelen kaydın farkını veya mükerrerliğini tespit etmek.

·       İlk kez gelen bilgileri firmamıza ait sistemlere ilave etmek ve belli dönemlerde bu bilgileri güncellemek.

·       Gelen verilerin doğruluğundan emin olarak, hızlı ve yüksek kaliteli çıktılar oluşturmak.

·       Çözüm/İyileştirme süreçlerinde etkin rol oynamak

·       İç/dış müşterilerden gelen talepleri önceliklendirerek, hedeflenen zamanda cevaplanmasını sağlayarak, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak.

IQVIA is a leading global provider of advanced analytics, technology solutions and clinical research services to the life sciences industry. We believe in pushing the boundaries of human science and data science to make the biggest impact possible – to help our customers create a healthier world. Learn more at https://jobs.iqvia.com

Postuler

Rejoignez le réseau des talents d'IQVIA

Inscrivez-vous dès aujourd’hui et nous vous informerons lorsque des postes correspondant à vos intérêts professionnels seront disponibles. Rejoignez notre réseau

Top of page